Main menu:

Frontbilden

Guidade promenader i Wien

Om ni tycker om att gå så kan detta vara någonting för er. Oftast så brukar inte dessa guidade promenader vara mer än 1 timme och 30 minuter. Men det finns även några längre. Olika promenader har olika teman. Och under tiden som man vandrar omkring i Wien så har man en guide som visar en saker och berättar. Som sagt så finns det olika teman på promenaderna. Det finns de som har fokus på musik, eller gammal arkitektur samt även då modern arkitetkur. Det är ett hälsosamt sätt att se och uppleva staden samt ta del av Wiens historia.
Detta är en av de sakerna som blivit populärt under de senaste åren och i flertalet större städer så finns det någon form av walkabouts där man tillsammans med guide blir rundvisad i staden till fots.
Andra städer som har dessa guidade promenader är åtminstone London promenader samt de finns även i Berlin och mer om detta kan ni läsa på Berlin promenad. Vi hoppas att detta gett er lite mer kött på benen ang dessa promenader. Vill ni läsa mer så kan ni alltid besöka www.wienguide.at där ni kan läsa mer om dessa guidade promenader.


Skriv en kommentar eller vad ni har för upplevelser av Guidade promenader