Main menu:

Frontbilden

Vädret i Wien

Wien ligger ju som sagt i Österrike och här är är det inlandsklimat. Det innebär att vintrarna är kalla men somrarna är relativt varma och sköna. Men vill man besöka Wien så är det många som väljer att besöka Wien under våren och hösten. Detta då inte är alldeles för varmt för att strossa omkring och upptäcka staden. Samt att på våren så brlommar en mängd av blommor,växter.
Men det kan även vara värt ett besök under den kallaste säsongen, nämligen julen. Då kan ni vandra omkring och förhoppningsvis se en vackert snöbeklädd stad.

Medeltemperaturen i Wien

MånadGrader Celsius
Januari1
Februari1
Mars6
April10
Maj16
Juni18
Juli20
Augusti19
September17
Oktober10
November5
December0
Det var lite kort om vädret i Wien. Vi hoppas att ni väljer just den månaden som passar er för ett besök till Wien

Vill ni se mer väder information från andra turistorter runtomkring i Europa så kan ni alltid ta och besöka Semesterväder - Se hur vädret ser ut under just er semester.Besökarnas information om Vädret i Wien
Vädret verkar bra... :].
Lades till 01/14/08 17:02:41

Det var jätteregningt då vi åkte till Wien med bil. Vi stannade där i ett hotell i 2 veckor och det regnade varje dag förutom en dag! Jag rekomenderar inte er att åka till Wien. Mvh ANONYM.
Lades till 11/10/10 10:57:52

sommaren 2010 vid mitten av juli var det så extremt varmt, imed vattnet inte är så rent och klart så var jag och bada i badhus som var jätte fint !!!.
Lades till 09/06/11 10:40:13

Skriv en kommentar eller vad ni har för upplevelser av Vädret i Wien