Main menu:

Frontbilden

Vandrarhem i Wien

Flertalet av de personer som åker hit och vill spendera så lite pengar som möjligt väljer att ta in på ett vandrarhem. En av anledningarna är att det är billigare än de flesta hotell samt att det kan upplevas som lite annorlunda och någonting man inte gjort förr. Eftersom Wien är en stor stad så finns här även flertal olika vandrarhem som ni kan ta in på utan att bli av med alldeles för mycket pengar.
Om ni inte tycker att informationen här räcker för att stilla ert behov av att läsa mer om vandrarhem i Wien så kanske det kan vara bra att testa att söka på nätet på Jugendherberge som är det tyska ordet för vandrarhem. Med detta ord så lär ni hitta fler träffar.
Hur som helst det vi ska rekommendera är Vandrarhemmet Wombats som ligger på Grangasse 6, 1150 Wien. Och dom har urlen www.wombats.at. Här kan ni bo för ungefär 15-20 Euro per natt per person.
Och det är ju inte alldeles för dyrt.
Det är ett trevligt ställe och finns på ett par andra lokationer såsom i Berlin och Munich.
Finns även tilgång till Wireless nätverk samt även TV som ni kan använda er utav medans ni är här.


Besökarnas information om Vandrarhem i Wien
Bodde på wombats,, ett bra ställe med många backpackers,,jätte bra frukost buffé för bara 3 euro hade dom å ,, Kan verkligen rekomendera . I övrigt så bodde vi hos ett par i deras lägenhet(ett av rummen hade vi) för 10 euro per person ,de var väldigt gästvänliga och de bjöd på mat, och jag fick höra en hel del om wien. Det är rätt lätt att hitta någon som hyr ut ett rum för en billig peng , kan rekomendera om ni är stycken som reser och om ni vågar .Men de måste man gå runt och höra om på plats i wien.Vi kom i kontakt med de här människorna när vi gick ut från ett vandrarhem som var fullbokat (de frågade direkt om vi behövde någonstans att bo) /mvh simon .
Lades till 06/23/09 15:24:56

Skriv en kommentar eller vad ni har för upplevelser av Vandrarhem i Wien